Ring! 08-97 15 49

Jobba hos oss

 

Vi söker installatörer/servicetekniker.

Jobba hos oss som anställd eller som egen företagare. (UE)

Vi söker 2 st Kabel-TV tekniker med erfarenhet inom Kabel-TV & KTV instrument.Du kommer att arbeta med installation & service.Det är bra om du har arbetat & är godkänd för arbete i Tele2 Kabel-TV nät.

Vi söker 2 st certifierade fiber/koppar tekniker. Du har erfarenhet av fiber & koppar installationer.Svetsning,inmätning,OTDR mätning.Plus om du har arbetat med  kunfiguration & driftsättning av switchar.

Vi söker 1 st arbetsledare som kommer att ha hand om ca 10 st fiber/koppar & Kabel-TV tekniker.Du har flera års erfarenhet inom KTV & fiber/koppar installationer.Det är bra om du har arbetat i AutoCAD med nät ritningar.

Det är viktigt att du är självgående, noggrann, kan uppvisa hög kunskapsnivå, har B-körkort samt erfarenhet och goda referenser. Du ska vara bra på att ta egna initiativ och kunna lösa uppgifter på egen hand. Du får möjlighet att arbeta i grupp och självständigt, visa vad du kan i ett expansivt företag där man vågar satsa på den som har ambition att utvecklas och viljan att skapa mervärde för våra kunder.

Hos oss är du en del av ett ungt och ambitiöst team där medelåldern är ca 35 år.Tempot och kraven på de anställda är högt ställda, samtidigt får man som anställd mycket tillbaka för sin arbetsinsats i form av bra lön och bra sammanhållning i ett trevligt arbetsklimat.

Vi söker även lärlingar/trainee som vill lära sig yrket.

Skicka ditt CV samt referenser till magnus@hakab.eu 

  

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare, heltid, 6 månaders provanställning.